Mogelijkheden

Restauratie & renovatie

We brengen monumentale gebouwen (vaak vallend onder monumentenzorg) en ook oude, beschadigde of vervallen gebouwen terug in hun oorspronkelijke staat met passende authentieke materialen en technieken. Vanuit onze visie op bouwen en verbouwen willen wij het verleden respectvol behandelen. Nieuwe technische voorzieningen bouwen we “onzichtbaar” in zodat het oude karakter bewaard blijft.
Met ambachtelijk vakmanschap geven wij dat gebouwde verleden weer een toekomst waarin het goed wonen en leven is.

Bij renovatie voorzien we bestaande woningen van nieuwe elementen zoals kozijnen, dak, isolatie, afwerking, enz.  Met een “facelift” kunnen wij een woning of zakenpand weer een moderne, eigentijdse en frisse uitstraling geven maar tevens de karakteristieke elementen en de oorspronkelijke architectuur bewaren.

Renovatie kapel:

Schade aan kapel, situatie voor renovatie (Klik voor een grote weergave) Kapel, situatie na renovatie (Klik voor een grote weergave) Kapel, situatie na renovatie (Klik voor een grote weergave)

Renovatie Arcen:

Renovatie toren (Klik voor een grote weergave) Renovatie toren (Klik voor een grote weergave) Renovatie toren (Klik voor een grote weergave)

Renovatie van een woning:

Renovatie woning (Klik voor een grote weergave) Renovatie woning (Klik voor een grote weergave)

077 - 3985707 info@jvanhorck.nl - Tienrayseweg 9, Horst

Forwart internetbureau